Lycka omsorg logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.

Vi värnar om våra kunder

Vi jobbar för att underlätta din vardag

Tveka inte att höra av dig till oss!

Som kund hos oss

Vi ger dig en administration som levererar personlig omsorg med kvalité och service från hjärtat.

Våra kunder är för oss det viktigaste vi har. Det är för er vi finns och har skapat oss den kunskapen vi har. Vi vill vara delaktiga för att förbättra tillgänglighet i och utanför hemmiljön. Lycka Omsorg är fokuserade på att våra kunder ska känna sig så självständiga och delaktiga som möjligt. Målet är att vårt stöd ska upplevas så tillfredställande att ni kan leva ett liv utan hinder.

Vår framgång är när våra kunder är lyckliga och verkligen känner att vi bidrar till ett berikande liv med ökad livskvalité.

Omvårdnad

Har du en önskan om att få bo kvar i ditt hem när du behöver hjälp i tillvaron. Vi på Lycka Omsorg kan hjälpa och stötta dig när den dagen kommer.

Lycka Omsorg finns för dig som är beviljad hemtjänst med ett biståndsbeslut från kommunen. Det innebär att du kan välja Lycka Omsorg som din hemtjänstutförare. Vårt mål är att du ska kunna bo kvar i ditt hem så länge du önskar. Vi arbetar aktivt för att du ska kunna känna dig säker med vår personal. Läs mer om Länk till policysidan

Behöver du mer hjälp än vad kommunen beviljar så kan du köpa detta av oss med ett RUT-avdrag. Till exempel lagar vi gärna mat, gör inköp , bakar m.m Länk till Rut-info

Servicetjänster

Behöver du hjälp med städ och tvätt när du inte längre orkar så finns vi på Lycka Omsorg där för dig. Vi utför städ, tvätt och hjälper dig att beställa varor via nätet om du har ett biståndsbeslut från kommunen.

Vill du ha inköp i affär så kan vi erbjuda den tjänsten med RUT-avdrag. Du kan även köpa andra servicetjänster, som kan hjälpa dig i din vardag, med Rut-avdrag Länk till RUT-information

Det är enkelt att välja oss som utförare

Vi erbjuder vård, omsorg och stöd av hög kvalitet. Vi vill vara tillgängliga för våra kunder och anhöriga. Därför erbjuder vi omvårdnadstjänster alla dagar kl 07-22.

1.

Ring örebro kommun, servicecenter (019-21 10 00)

2.

Uppge Lycka Omsorg som val av utförare

3.

Ni blir kontaktade av Lycka Omsorg

Visselblåsartjänst

Tipsa helt anonymt